Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Webwinkels

Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Woerdekom Webdesign | Lienden

Kies je voor een webwinkel, dan zijn een aantal zaken belangrijk. Overzichtelijkheid en veiligheid, maar ook de betalingswijze. Inlogprocedures en extra, externe handelingen wil je vermijden. Wij bouwen de webwinkel op volgens wens, van PayPal tot iDeal. Wil je andere betalingsmogelijkheden, dan kunnen we je adviseren.

Uitbreiding

Je kunt ook een webwinkel kiezen waarin je alle vrijheid hebt. Vanuit een complete basisopzet met templates bouwen wij de webwinkel op in jouw huisstijl. De webwinkel heeft alle basisfunctionaliteiten in huis, en is uit te breiden met betaalde modules zoals een specifieke lay-out of Add-ons in de vorm van Social Media en klantenreviews. Met je inloggegevens kun je de webwinkel zelf 24/7 bijwerken.

Geschikt voor mobiele apparaten

Maar er is nog meer werk aan de webwinkel. Voordat hij live kan bepalen we samen eerst welke producten aan bod moeten komen en wat de boodschap en de doelgroep is. Hier kunnen we de webpagina’s op inrichten. Vanzelfsprekend zijn deze pagina’s ook Responsive voor smartphone en tablet en worden ze ontwikkeld en getest voor de meest gebruikte internetbrowsers op PC of Mac.

Maatwerk

Benieuwd naar alle functionaliteiten en mogelijkheden, zoals beheer, monitoring en automatische facturering? Of wil je de grootte van de webwinkel en de wensen bespreken? Dat is maatwerk, net als ons tarief. En ook hier is een onderhoudscontract mogelijk. Neem daarom gerust contact met ons op, dan adviseren we je op maat!
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Compleet ontzorgd met een onderhoudscontract.
Lees meer
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONZE AANPAK

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past?

ONZE AANPAK

Lees meer over onze werkwijze en aanpak voor uw nieuwe website!
Lees meer

Wij ontwikkelen uw website uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is altijd via uw internet browser, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt heeft u de mogelijkheid om uw website bij te werken.

Onbeperkt pagina's aanmaken!

In het onderhoudsvriendelijke CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s en nieuwsberichten aanmaken als u zelf wilt, "the sky is the limit!"

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Na oplevering support?

Mocht u gebruik maken van een onderhoudscontract, dan profiteert u niet alleen van updates maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Offerte

Contact