Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens

Websites

Websites

Alles over uw op maat gemaakte CMS website

OnePage website

Alle info en diensten op 1 pagina, Less is more!

Landingspagina

Uw logo en huisstijl als landingspagina

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Webwinkels

Webwinkels

Uw eigen producten in een webwinkel

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Portfolio

Portfolio

Portfolio van opgeleverde websites en webwinkels

Software

Easy Rolodex in de Cloud

Cloud oplossing voor Easy Rolodex adressenbeheer

Remote support

Ook op afstand willen wij u graag van dienst zijn

Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens
Woerdekom Webdesign

WEBWINKEL

Kies je voor een webwinkel, dan zijn een aantal zaken belangrijk. Overzichtelijkheid en veiligheid, maar ook de betalingswijze. Inlogprocedures en extra, externe handelingen wil je vermijden. Wij bouwen de webwinkel op volgens wens, van PayPal tot iDeal. Wil je andere betalingsmogelijkheden, dan kunnen we je adviseren.

Uitbreiding
Je kunt ook een webwinkel kiezen waarin je alle vrijheid hebt. Vanuit een complete basisopzet met templates bouwen wij de webwinkel op in jouw huisstijl. De webwinkel heeft alle basisfunctionaliteiten in huis, en is uit te breiden met betaalde modules zoals een specifieke lay-out of Add-ons in de vorm van Social Media en klantenreviews. Met je inloggegevens kun je de webwinkel zelf 24/7 bijwerken.

Geschikt voor mobiele apparaten
Maar er is nog meer werk aan de webwinkel. Voordat hij live kan bepalen we samen eerst welke producten aan bod moeten komen en wat de boodschap en de doelgroep is. Hier kunnen we de webpagina’s op inrichten. Vanzelfsprekend zijn deze pagina’s ook Responsive voor smartphone en tablet en worden ze ontwikkeld en getest voor de meestgebruikte internetbrowsers op PC of Mac.

Maatwerk
Benieuwd naar alle functionaliteiten en mogelijkheden, zoals beheer, monitoring en automatische facturering? Of wil je de grootte van de webwinkel en de wensen bespreken? Dat is maatwerk, net als ons tarief. En ook hier is een onderhoudscontract mogelijk. Neem daarom gerust contact met ons op, dan adviseren we je op maat!

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten, producten of levering? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

Ontwikkeling in CMS systemen!

Wij ontwikkelen onze websites uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is online, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt uw website bijwerken.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Vrijwel onbeperkt pagina's aanmaken!

In het CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s aanmaken als u zelf wilt, the sky is the limit!

Na oplevering support?

Mocht u na oplevering gebruik maken van een onderhoudscontract, dat kunt u niet alleen profiteren van updates van CMS en plugins maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!