Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OnePage

Een OnePage Website

De naam zegt het al: een One Page website bestaat uit één pagina, maar is verder een volwaardige website. Je kunt er dus net zoveel info op kwijt als je wilt. Bovenaan de pagina staat een aantal menu-items. Klik je daarop, dan ‘spring’ je naar het betreffende item op de pagina. Je hebt niet meer het gevoel dat je van de ene pagina naar de andere moet doorklikken.

Voordelen

Een ‘One Pager’ is simpel, goedkoop, gebruiksvriendelijk én SEO-technisch gezien erg slim. Je kunt zelf prima iets aanpassen. Bovendien is zo’n website snel te realiseren en heeft het alle onderdelen die een basiswebsite, die uit meerdere pagina’s bestaat, ook heeft. Ook een One Page website beschikt over alle licenties en SEO-functionaliteiten én hij is volledig aan te passen aan jouw (huis)stijl en behoeften.Wil je weten hoe wij deze voor je kunnen realiseren of heb je specifieke vragen of wensen? Vraag het ons!
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Compleet ontzorgd met een onderhoudscontract.
Lees meer
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONZE AANPAK

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past?

ONZE AANPAK

Lees meer over onze werkwijze en aanpak voor uw nieuwe website!
Lees meer

Wij ontwikkelen uw website uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is altijd via uw internet browser, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt heeft u de mogelijkheid om uw website bij te werken.

Onbeperkt pagina's aanmaken!

In het onderhoudsvriendelijke CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s en nieuwsberichten aanmaken als u zelf wilt, "the sky is the limit!"

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Na oplevering support?

Mocht u gebruik maken van een onderhoudscontract, dan profiteert u niet alleen van updates maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Offerte

Contact