Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens

Websites

Websites

Alles over uw op maat gemaakte CMS website

OnePage website

Alle info en diensten op 1 pagina, Less is more!

Landingspagina

Uw logo en huisstijl als landingspagina

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Webwinkels

Webwinkels

Uw eigen producten in een webwinkel

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Portfolio

Portfolio

Portfolio van opgeleverde websites en webwinkels

Software

Easy Rolodex in de Cloud

Cloud oplossing voor Easy Rolodex adressenbeheer

Remote support

Ook op afstand willen wij u graag van dienst zijn

Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens
Woerdekom Webdesign

OVER ONS

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past? Vertelt het wie je bent, wat je doet, en vooral: wat je wilt bereiken? Daarbij mogen we de doelgroep niet uit het oog verliezen. En we moeten een aansprekende domeinnaam verzinnen.

Werkwijze
Oké, we hebben een vorm! Het oog wil ook wat, maar de inhoud – en achterkant – is minstens net zo belangrijk. Wil je een praktische en ‘simpele’ one page site of kies je voor het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld: WordPress? Het wordt hoe dan ook een oplossing waarbij je simpel zelf aanpassingen kunt doen. Daarnaast richten wij ons op het onmisbare stukje programmering en techniek, zoals de structuur, codering, zoekmachine-optimalisatie en conversie voor een optimale weergave op desktop, tablet en smartphone.

Bereikbaarheid
Heb je tussentijds vragen? Stel ze gerust. We laten je graag zien waar wij mee bezig zijn, ook ’s avonds en in het weekend. Heb je aanpassingen? Ook dan kunnen we snel schakelen, normaal gesproken binnen 48 uur. Mensen met een onderhoudscontract krijgen daarbij voorrang.

Onderhoudscontracten
Over Onderhoudscontracten gesproken: na het opleveren van de website kunnen we je tot in detail adviseren op het gebied van onderhoud en nazorg. Wil je periodiek onderhoud voor een bepaald onderdeel, en de zorgeloze garantie dat wij tijdig de juiste plug-ins en updates uitvoeren en back-ups draaien? Dan kunnen we je op maat bedienen. Met tijdig onderhoud voorkom je problemen en hou je je systeem optimaal werkend. En, ook niet onbelangrijk: jij hebt er geen omkijken naar.

Gecertificeerde experts
Last but not least: we zijn WordPress experts, gespecialiseerd in Prestashop webshopoplossingen en gecertificeerd op het gebied van Google Online Marketing voor een nog grotere vindbaarheid op zoekmachines en social media. We kunnen nog net niet de klanten garanderen.

CONTACT

Wij gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen of telefonisch een afspraak te maken. Meer info over ons privacy beleid staat vermeld in onze privacyverklaring.