Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Over ons

Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Over Woerdekom Webdesign | Lienden

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past? Vertelt het wie je bent, wat je doet, en vooral: wat je wilt bereiken? Daarbij mogen we de doelgroep niet uit het oog verliezen. En we moeten een aansprekende domeinnaam verzinnen.

Werkwijze

Oké, we hebben een vorm! Het oog wil ook wat, maar de inhoud – en achterkant – is minstens net zo belangrijk. Wil je een praktische en ‘simpele’ one page site of kies je voor het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld: WordPress? Het wordt hoe dan ook een oplossing waarbij je simpel zelf aanpassingen kunt doen. Daarnaast richten wij ons op het onmisbare stukje programmering en techniek, zoals de structuur, codering, zoekmachine-optimalisatie en conversie voor een optimale weergave op desktop, tablet en smartphone.

Bereikbaarheid

Heb je tussentijds vragen? Stel ze gerust. We laten je graag zien waar wij mee bezig zijn, ook ’s avonds en in het weekend. Heb je aanpassingen? Ook dan kunnen we snel schakelen, normaal gesproken binnen 48 uur. Mensen met een onderhoudscontract krijgen daarbij voorrang.

Onderhoudscontracten

Over Onderhoudscontracten gesproken: na het opleveren van de website kunnen we je tot in detail adviseren op het gebied van onderhoud en nazorg. Wil je periodiek onderhoud voor een bepaald onderdeel, en de zorgeloze garantie dat wij tijdig de juiste plug-ins en updates uitvoeren en back-ups draaien? Dan kunnen we je op maat bedienen. Met tijdig onderhoud voorkom je problemen en hou je je systeem optimaal werkend. En, ook niet onbelangrijk: jij hebt er geen omkijken naar.

Gecertificeerde experts

Last but not least: we zijn WordPress experts, gespecialiseerd in Prestashop webshopoplossingen en gecertificeerd op het gebied van Google Online Marketing voor een nog grotere vindbaarheid op zoekmachines en social media. We kunnen nog net niet de klanten garanderen.
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Compleet ontzorgd met een onderhoudscontract.
Lees meer
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONZE AANPAK

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past?

ONZE AANPAK

Lees meer over onze werkwijze een aanpak voor uw nieuwe website!
Offerte aanvragen

Wij ontwikkelen uw website uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is altijd via uw internet browser, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt heeft u de mogelijkheid om uw website bij te werken.

Onbeperkt pagina's aanmaken!

In het onderhoudsvriendelijke CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s en nieuwsberichten aanmaken als u zelf wilt, "the sky is the limit!"

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Na oplevering support?

Mocht u gebruik maken van een onderhoudscontract, dan profiteert u niet alleen van updates maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Offerte

Contact