Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Landingspagina

Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Een Landingspagina

Net als een OnePage website bestaat een landingspagina uit één op zichzelf staande pagina. Ideaal wanneer je (nog) niet toe bent aan een volwaardige website, bijvoorbeeld omdat je een startende ondernemer bent. Het is voldoende om hier alleen een logo en contactinformatie te tonen. Je hoeft door het op maat gemaakte logo niet te scrollen en er is ook geen menu met sub pagina’s.

Voordelen

Wil je na verloop van tijd toch een uitgebreidere website met meerdere pagina’s, dan is dit eenvoudig uit te breiden. Dat heeft bovendien een groot voordeel: de website is dan al geïndexeerd door Google en zoekopdrachten resulteren in het tonen van de juiste pagina.
Beschik je al over een logo en andere relevante informatie? Dan kunnen we je gericht adviseren over hosting en een domeinnaam. Zodra die gereserveerd zijn kunnen we aan de slag met de landingspagina, compleet met contactinformatie én gewenste e-mailadressen.

Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Compleet ontzorgd met een onderhoudscontract.
Lees meer
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONZE AANPAK

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past?

ONZE AANPAK

Lees meer over onze werkwijze en aanpak voor uw nieuwe website!
Lees meer

Wij ontwikkelen uw website uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is altijd via uw internet browser, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt heeft u de mogelijkheid om uw website bij te werken.

Onbeperkt pagina's aanmaken!

In het onderhoudsvriendelijke CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s en nieuwsberichten aanmaken als u zelf wilt, "the sky is the limit!"

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Na oplevering support?

Mocht u gebruik maken van een onderhoudscontract, dan profiteert u niet alleen van updates maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Offerte

Contact