Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Websites

Woerdekom Webdesign | Lienden

Zoek je een goede webbouwer of webdesigner in Rhenen, Achterberg of Elst? Omdat je als kersverse of gevestigde ondernemer een nieuwe, complete website op maat nodig hebt? En omdat je zelf de tijd en kennis niet hebt om het realiseren? Dan heeft je zoekopdracht bij deze resultaat opgeleverd!

Identiteit

Het begint met een kop koffie en een klik. Vervolgens gaan we om de tafel voor jouw identiteit, je boodschap én je doelgroep. Zijn we eruit voor wat betreft vorm en stijl? Dan verzinnen we een goede domeinnaam, een gedegen hostingpakket, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem – inclusief handleiding en training – en een goede weergave op verschillende webbrowsers, desktop, smartphone en tablet. We testen, testen en testen nogmaals – net zolang tot alles draait als een zonnetje.

Onderhoudscontract

Dan wordt het tijd om te laten zien wat we nog meer voor je kunnen betekenen, zoals een onderhoudscontract op maat. We kunnen je hostingpakket beheren, draaien back-ups en installeren tijdig plug-ins en updates om het hele systeem optimaal draaiende te houden. Wil je iets veranderen aan de website? Dan passen wij het aan. Zo groeit de website mee met jouw ambities.

De kosten?

Ook dat is maatwerk, afhankelijk van je wensen en de omvang van de website. De verschillende abonnementsvormen geven je een goed inzicht van de richtprijzen en wat je daarvoor krijgt. Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

ONDERHOUDSCONTRACT

Compleet ontzorgd met een onderhoudscontract.
Lees meer
Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

ONZE AANPAK

Voor een goede website of webshop op maat nemen wij de tijd. Samen bepalen we allereerst wat mooi is, wat aanspreekt. Past de stijl bij jou, zoals ook de identiteit bij jouw bedrijf past?

ONZE AANPAK

Lees meer over onze werkwijze en aanpak voor uw nieuwe website!
Lees meer

Wij ontwikkelen uw website uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is altijd via uw internet browser, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt heeft u de mogelijkheid om uw website bij te werken.

Onbeperkt pagina's aanmaken!

In het onderhoudsvriendelijke CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s en nieuwsberichten aanmaken als u zelf wilt, "the sky is the limit!"

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Na oplevering support?

Mocht u gebruik maken van een onderhoudscontract, dan profiteert u niet alleen van updates maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!

Offerte

Contact