Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens

Websites

Websites

Alles over uw op maat gemaakte CMS website

OnePage website

Alle info en diensten op 1 pagina, Less is more!

Landingspagina

Uw logo en huisstijl als landingspagina

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Webwinkels

Webwinkels

Uw eigen producten in een webwinkel

Onderhoudscontract

Geen zorgen over updates, patches en back-ups

Portfolio

Portfolio

Portfolio van opgeleverde websites en webwinkels

Software

Easy Rolodex in de Cloud

Cloud oplossing voor Easy Rolodex adressenbeheer

Remote support

Ook op afstand willen wij u graag van dienst zijn

Home

Woerdekom Webdesign | Lienden

Over ons

Meer over onze aanpak en werkwijze

Nieuws

Nieuwsoverzicht en designblog

Partners

Onze partners waar wij intensief mee samenwerken

Contact

Algemene bereikbaarheid en contactgegevens
Woerdekom Webdesign

WEBSITES

Zoek je een goede webbouwer of webdesigner in Lienden en omstreken? Omdat je als kersverse of gevestigde ondernemer een nieuwe, complete website op maat nodig hebt? En omdat je zelf de tijd en kennis niet hebt om het realiseren? Dan heeft je zoekopdracht bij deze resultaat opgeleverd!

Identiteit
Het begint met een kop koffie en een klik. Vervolgens gaan we om de tafel voor jouw identiteit, je boodschap én je doelgroep. Zijn we eruit voor wat betreft vorm en stijl? Dan verzinnen we een goede domeinnaam, een gedegen hostingpakket, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem – inclusief handleiding en training – en een goede weergave op verschillende webbrowsers, desktop, smartphone en tablet. We testen, testen en testen nogmaals – net zolang tot alles draait als een zonnetje.

Onderhoudscontract
Dan wordt het tijd om te laten zien wat we nog meer voor je kunnen betekenen, zoals een onderhoudscontract op maat. We kunnen je hostingpakket beheren, draaien back-ups en installeren tijdig plug-ins en updates om het hele systeem optimaal draaiende te houden. Wil je iets veranderen aan de website? Dan passen wij het aan. Zo groeit de website mee met jouw ambities.

De kosten? Ook dat is maatwerk, afhankelijk van je wensen en de omvang van de website. De verschillende abonnementsvormen geven je een goed inzicht van de richtprijzen en wat je daarvoor krijgt. Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

OFFERTE

Heeft u specifieke vragen over onze diensten, producten of levering? Of wilt u graag geadviseerd worden voor het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

ONDERHOUDSCONTRACT

Voor al deze technische updates, de bewaking hiervan en de uitvoer waarbij wij u als klant ‘ontzorgen’, bieden wij een onderhoudscontract aan.

Ontwikkeling in CMS systemen!

Wij ontwikkelen onze websites uitsluitend in CMS systemen (Content Management Systeem). Hierbij bieden wij u na oplevering van de website o.a. de volgende mogelijkheden:

CMS = Gebruikersvriendelijk

Het gebruikte WordPress CMS is een van de meest gebruikersvriendelijke systemen. Na oplevering ontvangt u een handleiding én indien u wenst een eenmalige training.

24/7 uw mutaties doorvoeren

Inlog van CMS systemen is online, dus 24/7 beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt uw website bijwerken.

Altijd Responsive

40% van website bezoek vindt plaats op smartphone of tablet, daarom is het vanzelfsprekend dat uw website perfect wordt weergegeven op kleinere schermen.

Uw website 100% uniek!

Wij streven ernaar dat ieder ontwerp van uw website uniek is, eventueel samen met onze partner, een grafische vormgever, is dit een belangrijk uitgangspunt!

Vrijwel onbeperkt pagina's aanmaken!

In het CMS systeem kunt u na oplevering zoveel pagina’s aanmaken als u zelf wilt, the sky is the limit!

Na oplevering support?

Mocht u na oplevering gebruik maken van een onderhoudscontract, dat kunt u niet alleen profiteren van updates van CMS en plugins maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen, geen probleem!