Gijs van Woerdekom Webdesign Lienden

Onze partners

Partners van Woerdekom Webdesign | Lienden

Onze partners zijn onmisbaar voor een optimale samenwerking. Stuk voor stuk goed in ‘hun ding’ en samen goed in een totaaloplossing op het gebied van vormgeving, tekst, foto/video en hosting. Bovendien weten we wat we aan elkaar hebben. We stellen ze graag aan u voor.

Design & Zo – Fotografie & Vormgeving

Om uw nieuwe website naar een nog hoger niveau te tillen kunt u uw foto’s professioneel laten verzorgen door Design & Zo Fotografie en Vormgeving te Lienden. Of het nu gaat om product-, interieur-, portretfotografie of een complete bedrijfsreportage, alle foto’s worden geoptimaliseerd voor websiteweergave, waarna ze worden verwerkt in uw nieuwe website. Ook voor het ontwerpen van uw logo, huisstijl, belettering, website of mediacampagne kan het team van Design & Zo veel voor u betekenen.

Design & Zo – Fotografie & Vormgeving

Bekijk website

Videograaf – Ton Gerritsen

Ton Gerritsen, al ruim 25 jaar actief als Videograaf combineert techniek, creativiteit, vakmanschap en bijzondere ontmoetingen. Ton benadert elke opdracht met nieuw enthousiasme en stelt uw wensen altijd centraal. Over de meerwaarde van bewegend beeld… Hoe presenteer je je bedrijf beter, of geef je je vrienden een completer beeld van je huwelijksdag dan met een videoreportage? Bewegend beeld brengt nu eenmaal het beste totaalbeeld over: het grote geheel, de subtiele details en natuurlijk de sfeer en de emoties.

Videograaf – Ton Gerritsen

Bekijk website

Michel Broekhuizen Tekst & Concept

Michel heeft aan één tool genoeg: de pen. Hij schrijft alles wat los en vast zit. Als journalist van huis uit is zijn naam wekelijks in de bladen te vinden. Daarnaast is hij tekstschrijver; verhalenverteller in hart en nieren met branded content en SEO als specialiteiten. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij tot in detail hoe je de boodschap optimaal overbrengt. Voor iedere doelgroep, in elke genre en voor elk medium, zowel online als print.

Michel Broekhuizen Tekst & Concept

Bekijk website

Cloud86 Hosting

Hosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen domeinnaam/hosting online. Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruik maken van de nieuwste technieken. Woerdekom Webdesign heeft een partner overeenkomst met Cloud86 waarbij u als klant gegarandeerd bent van een probleemloze en betaalbare hosting oplossing, eventueel compleet door ons geregeld!

Cloud86 Hosting

Bekijk website

Competo – Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform oplossingen

Wij gebruiken Microsoft Dynamics 365 en het Microsoft Power Platform om maatwerk applicaties voor u te bouwen. Onze applicaties zijn volledig naar wens in te richten zodat zij optimaal aansluiten op uw bedrijf en processen. De applicaties schalen mee met de grootte van uw organisatie, en doordat ze in de Cloud draaien, betaalt u alleen naar gebruik.Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Competo – Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform oplossingen

Bekijk website

Contact